Говори ѝнтернет

е подкаст, част от мрежата ГИ. Вие сте на епизод ⤵

Аматьор, част 4: Бразилско Джу Джицу

В този брой на Аматьор – подкаста, който правим заедно с Йетел, ще ви срещнем с бразилското джу джицу. Това е бойно изкуство, което произлиза от японското джу джицу, няма удари и печели популярност по света с това че е по-лежерно от класическите бойни изкуства. Първо ще говорим с Боби и Иван от Туистед Джу…

Говори ѝнтернет
Говори ѝнтернет
Аматьор, част 4: Бразилско Джу Джицу
Loading
/

В този брой на Аматьор – подкаста, който правим заедно с Йетел, ще ви срещнем с бразилското джу джицу. Това е бойно изкуство, което произлиза от японското джу джицу, няма удари и печели популярност по света с това че е по-лежерно от класическите бойни изкуства.

Първо ще говорим с Боби и Иван от Туистед Джу Джицу в София с акцент за тяхната детска школа, в която има над 100 деца, като най-малките трениращи са на 3 години.

След това ще отидем в село Чавдар, на 70 километра от софия, където ще говорим в самата зала с Иван Желязков, който организира нещата на село и с инструкторите Цветан Недев и Александър Станев. И след това моя милост ще направи първия си урок със Александър и школата в Чавдар.

Ако искате да се възползвате от предложението на броя за часовник HUAWEI GT 3 Active Edition 46mm, ползвайте линка и въведете код SMELONAPRED.

https://www.yettel.bg/bg/private/device/view/huawei-watch-gt-3-46mm-active-edition

Абонирайте се: