Аматьор“ е серия от подкасти на Говори ѝнтернет с подкрепата на Yettel, в която ние правим нещо за първи път, че да не се изложите вие.


1.

Градско колоездене с Теодор Русев

Говори ѝнтернет
Говори ѝнтернет
Аматьор, част 1: Колоездене в града (с Теодор Русев)
/

В първия епизод от серията на ГЍ & Yettel – „Аматьор“, Еленко си говори с един човек, който си е направо про, но знае как да се придвижва в града с колело и го прави всеки ден. Караме колело по улиците на София с шампиона на България по колоездене Теодор Русев от колоездачен клуб Хемус 1896 – Троян. С него обсъждаме кое е най-подходящото колело за градско каране, съвети за безопасност в града и как той съчетава тренировките с работата, която е доставка на храна. Неговите любими маршрути край града и още.

Услуга на Yettel в този брой: multiSIM


2.

Летене с парапланер (с Ники Йотов)

Говори ѝнтернет
Говори ѝнтернет
Аматьор, част 2: Летене с парапланер (с Ники Йотов)
/

ОЧАКВАЙТЕ В ПЕТЪК

Във втори епизод на Аматьор – подкаста на ГИ и Yettel, вашият водещ Еленко с помощта на Димитър отиват до град Сопот, качват се на лифта и после летят с парапланер с екипа на Ники Йотов от параглайдинг училището Sky Nomad. Чуйте какво е да изпиташ полет с крило за пръв път, в очите (или поне в ушите) на Димитър.

Емоцията настрана, чуйте за различните ветрове, колко квадратни метра е парапланера, как в България може да се лети близо 40 уикенда в годината и историите на Ники за летене в Африка.

Услуга на Yettel в този брой: multiSIM


3.

Очаквайте.


4.

Очаквайте.


5.

Очаквайте.


6.

Очаквайте.